hits

Skeikampen

  • 11.11.2014 - kl.20:58

Dagen startet kl 08.00 med fire knekkebrød og avreise til Skeikampen. Der vi tok fatt skia og satte avgårde, min bedre halvdel satte avgårde iallefall. Jeg tok det i mitt eget tempo, med noen litt ustabile bein. Men det ordnet seg etterhvert, det ble runde på runde i kunstsnøen og solen. Det var helt greit herlig!

10.50 gikk jeg opp til Thon Hotell Skeikampen, et rimelig pent hotell invendig med koselige lokaler og Spa(hvor jeg tok veien) 50min herlig massasje hos ei hyggelig svensk dame. Veldig flink!

Massasjen var utrolig behagelig/vond ettersom hele øvre del av ryggen var full med knuter. Sånn går det når man ikke tøyer ut.

Etter massasjen og en tur i boblebadet inne i den herlige spaavdelingen gikk vi til lunch, et stort utvalg av nydelig mat!

Dermed var dagen vår på Skeikampen over og vi kjørte fornøyde hjem til Lillehammer!

Lyst å gå på ski og ta massasje som "afterski" i spaet til Skeikampen klikk her: Skeikampen

Resten av dagen har jeg filmet teknikk i Håkonshall og vært i middagsbesøk. Dette var en fin dag!

-Andrea

  • Kommentarer: 4
  • 11.11.2014 kl.20:58 | Kategori:Blogg

Andrea Arentz

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er snart ferdig med andre året. Jeg er utdannet Personlig trener og jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør, resepsjonist og personlig trener for Spenst Lillehammer! Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp med treningen din frem mot sommeren!

Instagram

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Annonser