Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Step/Styrke Gruppetrening 29.08.2017

God ettermiddag, dagen min har bare gått i å se etter Vilja og slappe av. Jeg skal nemlig ha gruppetime på Spenst Lillehammer i kveld kl 18.00, så dersom du bor i området eller kjenner noen som gjør det, som har lyst å trene litt, er det bare til å komme å bli med! Jeg har et enkelt program som er bygd opp med vers/refreng trinn, og programmet skal være variert, effektivt og for alle!

Jeg syns fremdeles det er skummelt å ha timer, jeg begynte på spenst tidlig denne sommeren etter å ha tatt koordinasjon og koreografikurs på NIH. Det er en vanesak å stå foran mennesker på denne måten, det er egentlig fryktelig skummelt. Dermed er det utrolig bra at jeg drar meg ut av komfortsonen og gjør det allikevel, fordi det er jo fryktelig gøy også. 

Spenst Arena sitt bilde.Bilde er lånt av Spenst Lillehammer

Kom å bli med på Step/Styrke! Hver tirsdag kl 18.00 

-Andrea A

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits