Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Helg & Yoga 28.08.2017

I helgen har jeg gjort yoga med instruktør @annekristinkleiven (instagram) lørdag og søndag morgen. Jeg kan ikke tro hvor deilig det faktisk er å starte dagen med Yoga. Anne Kristin gjør yoga hver dag før jobb, dette kunne jeg tenke meg også. 

Jeg har som mål å bli instruktør i Yoga om noen par år selv, for å kunne undervise i det. Det er en fin og god treningsform som gjør meg sterkere og mer avslappet. Men det blir ikke før om en del år, tror jeg. Jeg ønsker først å bli god i yoga med instruktør, for å så kanskje reise til India og bli instruktør der nede. Det kjenner jeg ei som har gjort, og hun er utrolig dyktig. 

Ellers i helgen var vi å så på Birkebeinerrittet her på Lillehammer og var på storhandel av idrettstøy, det var utrolig mye fint (og halvparten ble med meg hjem) Blant annet det jeg har på meg på bildet. 

Nå er det uke igjen, og jeg har "fri" rettere sagt, jeg har Vilja (baby 10 mnd) vi skal kose oss denne uken med et par turer i bæremeis er planen. Nå skal jeg og kjæresten ut å spille tennis.

-Andrea

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits