Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Onsdags Intervall! 23.08.2017

I dag hadde jeg en skikkelig fin treningsøkt med 4x4 minutters intervall i bratt motbakke, det gikk over alle forventninger og var veldig motiverende. 

Jeg løp en 20 minutters oppvarming (rundt Maihaugen) dersom det sier dere noe, eventuelt kan dere google Lillehammer. Jeg startet å løpe i bunnen av en stigning som heter Ringsvegutua (vet ikke om jeg skrev det riktig, typisk Lillehammer navn med gutua og hele pakken) det er rett og slett en veldig veldig lang og bratt bakke. Jeg hadde aktive pauser 3 minutter der jeg gikk fort oppover, jeg startet selvsagt litt for fort som vanlig fordi jeg følte meg veldig fresh, dette fikk jeg kjenne ganske fort oppover bakkene og jeg fikk roet ned til de neste dragene. Jeg fokuserte også på å løpe på 90% av max

Mitt mål: Er å løpe intervaller hver onsdag, slik at jeg får en skikkelig god rutine på dette. Det er tross alt den regelmessige treningen som hjelper i lengden. 

Hvorfor trener jeg: Jeg trener blant annet for å få bedre selvbilde, det er utrolig hvor mye trening faktisk har å si for hvordan jeg føler meg. 

Terningkast for dagens økt: 5 av 6

Hva kan bedres til neste gang: jeg skal prøve å løpe sirka like langt på hver drag

 

-Andrea A

 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits