Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Raskt i gang (det gikk ikke) 23.08.2017

For et par måneder siden startet jeg på et program som heter "Raskt i gang" dette er en egen bok om trening og kosthold. Jeg ble som vanlig revet med og super engasjert på å komme i god form og teste denne dietten. Jeg klarte meg bra i 5 dager, og det var det...

Jeg likte oppskriftene i boken kjempegodt og treningsøktene var veldig overkommelige for meg, det eneste problemet var at jeg ikke tålte det.

Etter 5 dager ble jeg lagt inn på sykehuset med ekstreme magesmerter, det kom til og med filmteam på akuttmottaket fra TV (på liv og død) og spurte om de kunne filme meg, der jeg lå på gulvet på og hulket i smerte. Typen takket pent nei, og det er jeg ganske glad for. Det var ikke et veldig hyggelig syn, og det var helt sykt vondt. 

Jeg skal selvsagt ikke ødelegge gleden av denne boken for andre, fordi for de fleste, funker sikkert programmet og dietten kjempebra. Men det gjorde det ikke for meg! Dermed ble lærdomen etter å ha fått ekstreme magesmerter, spydd hvert minutt i over 2 timer, fått 3 sprøyter i rumpen med muskelavslappende og smertestillende at;

"Alt funker ikke for alle, både når det gjelder kosthold og trening. Det viktigste er faktisk å lytte til sin egen kropp" kroppen min sa klart og tydelig at "dette er faktisk ikke greit" 

Nå er jeg tilbake i vanlige rutiner, og spiser helt normalt slik jeg alltid har gjort. Et sunt norsk kosthold, jeg velger heller å jobbe med å spise litt mer grønnsaker og frukt, og litt mindre kjøtt og fett. Ellers er jeg opptatt av finne en balanse mellom sunn mat og min godis som er sjokolade. 

 

-Andrea A

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits