Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Treningsuken som gikk 11.06.2017

Uken som gikk startet bra og endte dårlig, i følge treningsplanen i boken som jeg følger skulle jeg ha 4 treningsøkter, men jeg fikk bare gjennomført 3 av 4 fordi jeg ble syk natt til lørdag og i dag har jeg bare ligget inne. Heldigvis kunne Vilja sin onkel passe henne i dag, jeg forstår ikke hvordan man skal klare å ta vare på noen andre når man ikke kan ta vare på seg selv. Heldigvis har jeg mye støttende familie, som alltid stiller opp.

Jeg tror jeg har bihulebetennelse igjen, det er noe skikkelig dritt, feberen flyr opp og ned og jeg verker i hodet og resten av kroppen.

Det positive er at jeg fremdeles er skikkelig motivert og koser meg med å lage maten som står i boken, jeg føler virkelig at jeg investerer i helsen min, og det er veldig gøy. 

Jeg er også supergira på å komme igang med treningen igjen, men når jeg er syk, trener jeg ikke. 

Til uken skal svigermor være med på lasset også, så da skal vi kose oss på trening! Jeg gleder meg. 

 

-Legger ikke ved bilde i dag, snørra renner og jeg er blåsvart under øynene- 

2 Kommentarer skjul

Kula

09.08.2017 kl. 11:54
Hallo ville du kjørt en spørsmålsrunde? Hvis ja

var du med i unge mødre?

Hadde du alltid lyst til å være ung mor?

Fikk du og din kjæreste noen negative reaksjoner på aldersforskjellen?

Mvh K

Andrea Arentz

23.08.2017 kl. 21:27
Kula: Hei! Beklager sent svar! har ikke blogget på evigheter, er rett og slett veldig mye fint som skjer i livet mitt nå og da har ikke bloggen blitt prioritert! Jeg har fått litt bloggmotivasjon igjen nå, så da kommer det kanskje et par innlegg etterhvert(kanskje) ;)
Jeg kan godt svare på spørsmålene dine!
1. Jeg har ikke vært med i unge mødre 2. Ja, jeg har alltid hatt lyst til å bli en ung mor! 3. Vi har ikke fått noen negative reaksjoner på aldersforskjellen :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits