Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Raskt i gang! 05.06.2017

Jeg fikk anbefalt en bok, den ser dere på bildet! I 4 uker fremover skal jeg teste programmet ti disse to damene og jeg gleder meg veldig. Jeg ønsker å bli flinkere til å spise regelmessig, lære meg nye sunne oppskrifter og komme inn i gode treningsrutiner, endringer som skjer visuelt vil bare være en bonus for meg. 

Dagen begynte med lime-vann og en god smoodie (oppskrift finner dere i boken) Det står et man skal veie og måle seg før man starter, i går gikk jeg på veken om morgenen og var 65,4 kg, jeg skal også ta mål rundt steder jeg ønsker å minske, dermed har jeg målt rundt "kosevalken" på magen/hoftene som er 85 cm og rundt lårene 56 cm

Det stod at dersom man har ganske gode vaner fra før kommer ikke de store resultatene like fort som hos utrente, men det viktigste er tross alt kontinuitet, så dette blir gøy! Målet er å gjennomføre og dette er faktisk et overkommelig program for meg, tror jeg! Det fine er at alt du skal gjøre og spise står til punkt og prikke i boken! 

Dette er Dag 1, ønsk meg lykke til!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits