Andrea Arentz

www.andreaarentz.blogg.no

Tankekraft: Positiv 05.06.2017

Jeg jobber hver dag med å bli den beste versjonen av meg selv, mer enn det kan jeg ikke kreve. Jeg må sortere tankene mine og verdiene mine, for å finne ut hva som er viktig for meg, og hva som gjør at jeg har det bra. 

Hver dag er ikke super en super dag, for dagene går opp og ned, slik er det bare. Dermed er det utrolig viktig å finne en balanse, finne ut hva som gjør meg glad og stabil. Kjæresten min er utrolig flink på disse temaene, det er nok fordi det berører idretten hans mye. 

Jeg har slitt med at jeg ikke føler jeg strekker til, gjør en god nok jobb, eller kommer meg fremover til tider. Det hjelper veldig å ha en liten solstråle i livet mitt som gjør meg glad hver dag, men jeg er min egen person også, og det er viktig at jeg har kontroll over min glede og mitt sinn. For en ukes tid siden følte jeg litt nedfor, da hjalp Mikko meg med å lage en pyramide som inneholdt hva det er som gjør meg flink, nå ser jeg på den hver dag!
Jeg velger selv: 

-Negativ eller  -Positiv 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Andrea Arentz

Jeg heter Andrea og studerer Idrettsvitenskap på HiL, jeg er ferdig med første året. I løpet av de to neste blir jeg utdannet bla. PT/ trener. Jeg har kurs fra NIH i Gruppetrener Basis og jobber for tiden med å bli serfisert instruktør i Koordinasjon og Koreografi. Jeg jobber som gruppeinstruktør på Spenst Lillehammer!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits